Start din rejse og find dit næste job med Dansk Udlandsrekruttering

Vil du bo i udlandet, mens du får en oplevelse for livet, samt værdifuld erfaring på dit CV? Vi hjælper dig videre på din rejse.

Sådan får du arbejde i udlandet:

1. Send dit CV

Upload dit CV direkte på jobsiden, under det job du gerne vil ansøge. Da arbejdspladserne ligger i udlandet, bedes du sende et CV på engelsk. Ser mere end en af stillingerne spændende ud, kan du sagtens ansøge flere!

2. Forberedende samtale

For at lære dig at kende og forberede dig til jobsamtalen, bliver du allerførst kontaktet af os. Du vil modtage et opkald, hvor vi snakker om stillingen, hvad du kan forvente og hvor vi besvarer dine spørgsmål.

3. Jobsamtale

Du er nu nået til jobsamtalen med den virksomhed, som du vil arbejde for. Her vil du snakke med en fra virksomheden, som er vant til at styre en jobsamtale.

Der vil typisk være 2 samtaler, inden du forhåbentlig bliver tilbudt stillingen – vi hjælper gerne med at klæde dig på til dem begge.

4. Begynd dit livs rejse!

Du har nu fået et jobtilbud og vil modtage en kontrakt med den startdato i har aftalt. Så skal du bare gøre dig klar til at rejse og se frem til en rejse for livet!

Vi hjælper naturligvis gerne med vejledning omkring det praktiske – både inden og efter du er rejst afsted.

HOLD DIG OPDATERET

Gå ikke glip af dit drømmejob

Hold dig opdateret ligesom andre tusindvis af eventyrlystne, der dagligt finder job muligheder, inspiration og gode råd til deres rejse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med Dansk Udlandsrekrutterings seneste nye.

En blog om udlandet