Start din rejse med Dansk Udlandsrekruttering

Vil du bo i udlandet, mens du får en oplevelse for livet, samt værdifuld erfaring på dit CV? Vi hjælper dig videre på din rejse.

Sådan får du arbejde i udlandet:

1. Send dit CV

Upload dit CV direkte på jobsiden, under det job du gerne vil ansøge. Da arbejdspladserne ligger i udlandet, bedes du sende et CV på engelsk. 

2. Forberedende samtale

For at lære dig at kende og forberede dig til jobsamtalen, bliver du allerførst kontaktet af os. Du vil modtage et opkald, hvor vi snakker om stillingen, hvad du kan forvente og hvor vi besvarer dine spørgsmål.

3. Jobsamtale

Du er nu nået til jobsamtalen med den virksomhed, som du vil arbejde for. Her vil du snakke med en fra virksomheden, som er vant til at styre en jobsamtale.

Der vil typisk være 2 samtaler, inden du forhåbentlig bliver tilbudt stillingen – vi hjælper gerne med at klæde dig på til dem begge.

4. Begynd dit livs rejse!

Du har nu fået et jobtilbud og vil modtage en kontrakt med den startdato i har aftalt. Så skal du bare gøre dig klar til at rejse og se frem til en rejse for livet!

Vi hjælper naturligvis gerne med vejledning omkring det praktiske – både inden og efter du er rejst afsted.

Se video om hvordan det fungerer på 1 minut:

Du følger bare trinnene foroven. Find et job og send dit engelske CV her, så starter vi din rejse på ingen tid!

Ser mere end et job spændende ud, anbefaler vi at du søger alle de jobs der kunne være noget for dig. På den måde har du flere chancer for at få et job og komme afsted.

Det er heldigvis ganske nemt at lave. Har du allerede et dansk CV, kan du bare oversætte det til engelsk. 

Har du endnu ikke et CV, eller har det brug for en makeover? Få et gratis CV lige her.

De fleste firmaer vi arbejder sammen med, tilbyder gratis bolig i de første par uger efter du lander. Nogle firmaer sørger endda for, at du bliver afhentet i lufthavnen.

Derfor er du sikker på, at du har et sted at tage hen, fra det øjeblik du lander i dit nye land. 

Vi går naturligvis det hele igennem med dig under vores forberedende opkald, efter du har ansøgt et job. 

Du skal have et gyldigt pas, for at kunne rejse.

Afhængig af landet, kan du få brug for en indflytningsformular og et skattenummer. I de fleste EU-lande, er det dog ikke nødvendigt. 

Du får gratis hjælp til det hele, efter du har ansøgt – enten fra os, eller direkte fra firmaet du starter hos i udlandet. 

HOLD DIG OPDATERET

Gå ikke glip af dit drømmejob

Modtag eksklusive jobtilbud og nyheder ved at tilmelde dig her. Vi sender kun relevante mails for dig, som overvejer at flytte til udlandet.

En blog om udlandet