Tidligere rejsendes erfaringer

24/03/2023
Læsetid: 6 min.
ung kvinde giver god anmeldelse på computer

Hvad siger andre om os?

Vi har hjulpet mange danskere afsted til udlandet gennem tiden. Nærmest hver og en har været nervøse inden rejsen og haft (flest gode) sommerfugle i maven.

Det er helt normalt, for at rejse til et andet land for at bo, er et stort skridt! Det går dog over efter du har været der i lidt tid.

Det kan tage lidt tid at forstå, at du nu er i udlandet og hvilke muligheder det giver dig. Vi elsker at høre fra folk efter de er rejst og det er derfra inspirationen til denne artikel kom.

Det er sikkert ikke for alle at rejse til udlandet for at bo og arbejde. Når det er sagt, så har vi fået virkelig gode tilbagemeldinger fra vores rejsende privat og har i øvrigt masser af 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot.

Bevares, vi ved godt, at det er “ananas i egen juice”. Men vi vil rigtig gerne dele med dig, hvor fedt det har været for andre.

Vi tror nemlig på, at vi kan give dig en lignende oplevelse, mens du er afsted.

Se tilbagemeldinger fra andre

Her kan du se et udpluk af de anmeldelser vi har modtaget. Nogle har vi spurgt om en udtalelse, andre er sendt til os helt spontant:

Simon kontaktede mig helt uventet om et job her på Malta hvor jeg har boet i 5 år nu. Hele processen har været en fornøjelse, og utrolig hjælpsom og venlig og imødekommende er Simon.

Følger op, viser ærlig interesse i en, og ens ønsker. Professional Service. Kan varmt anbefale Simon til hver en tid.

– Glennie S, Malta


Simon fra Dansk Udlandsrekruttering hjalp mig med at finde et job i udlandet – lige fra jeg søgte, til jeg havde job og lejlighed på Malta.

– Mikkel O, Malta


Nej, hvor var det nemt at flytte fra København og finde et job i Grækenland. 2 jobsamtaler og så havde jeg min flybillet!

Var klar til at rejse på 12 dage og udlever nu min drøm i Athen med min veninde 🙂

– Amalie K, Grækenland


Simon fandt mig på LinkedIn og efter en hurtig samtale var jeg hurtigt i kontakt med et firma på Malta, som jeg nu arbejder hos.

Yderst professionel, hurtig til at svare og da han selv har erfaring på Malta, hjalp han og svarede på alle mine spørgsmål ift. at flytte fra Danmark til Malta.

Kan klart anbefales!

– Sebastian B, Malta


Fantastisk hjælp jeg fik over to omgange. Jeg blev tilbudt et job i Kreta men sprang fra før jeg sagde ja.

Et par uger efter fortrød jeg. De var hurtige til at hjælpe med at finde et andet job så nu bor jeg under solen i Thessaloniki i Grækenland!

Er SÅ glad for at jeg kom afsted!

– Mathilde A, Grækenland


Jeg boede allerede på Malta, da jeg søgte job. Jeg fik hjælp til at flytte fra kundeservice-afdelingen, til en fed stilling som VIP Account Manager. Tak!

– Jacob K, Malta


Professionel og behagelig oplevelse i hjælp med at finde job i udlandet. Simon har i min jobsøgning været en kæmpe hjælp som kontaktperson til diverse firmaer. Hans store kendskab til mulighederne gjorde det til en fornøjelse at være i.

Simon er meget transparent i hans arbejdsmåde, og man er aldrig i tvivl om hvad næste skridt i processen er, da han taler dig igennem det fra start til slut.

Det har udelukkende været en kæmpe fornøjelse at være i kontakt med Simon, og det kan varmt anbefales at tage kontakt, hvis du også går og drømmer om at arbejde i udlandet.

– Emmerik P, Malta


Jeg har for nylig skiftet til en bedre stilling. Flot fremlagt og god dialog. Tak for god støtte og professionel håndtering.

Top karakter fra mig!

– Christian M, Malta


Puha hvor var jeg nervøs, inden jeg steg på flyet! Har aldrig gjort noget lignende, så det føltes vildt grænseoverskridende.

Jeg var nok mest bange for at skulle være alene og hvordan det skulle gå med at snakke engelsk.

Men hvor er jeg glad for at være rejst! Det engelske gik jo godt og jeg er nærmest flydende nu. Det er nok mere det græske der driller haha

Og jeg blev taget så godt imod af holdet hvor mange af mine nye veninder er.

Mit bedste råd til andre, som overvejer udlandet? Spring ud i det! Du vil ikke fortryde det!

– Emma C, Grækenland


Simon har i mere end en omgang hjulpet mig med at finde et job i udlandet og kan varmt anbefale hans hjælp. Han er rigtig god til at hjælpe med alt forberedelse for at gøre det til en fornøjelse at ansøge og være godt klædt på til interviews.

Du bliver ikke skuffet når du benytter hans ekspertise til at finde et godt job !

– Martin H, Malta


Jeg glæder mig så meget til at komme afsted!! Fandt to jobs på deres hjemmeside og ansøgte.

Samme dag fik jeg et opkald og 3 dage efter var min første jobsamtale. Så ventede jeg lidt og ugen efter var sidste jobsamtale.

På under 2 uger fik jeg mit job i Bulgarien og det kilder helt i maven at tænke på. Sunny Beach, here I come! 😀

– Laura T, Bulgarien


Vil bare sige TUSIND TAK for hjælpen!

Jeg har følt mig så tryg og hjulpet hele vejen igennem og det har virkelig været med til at gøre det til en god oplevelse.

Selv mine dumme spørgsmål har i svaret tålmodigt på og jeg er så glad for endelig at være landet! Så nice at det lykkedes!

– Ida J, Spanien


Simon kontaktede mig på LinkedIn vedr. om jeg havde interesse i at arbejde i udlandet. Den drøm har jeg altid haft, og pga. ham og alt hans hjælp starter jeg nu mit nye eventyr på Malta i august.

Der har været professionel og personlig rådgivning hele vejen igennem. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

– Sofie R, Malta


Vi vil sige selv tak til jer alle! Vi elsker, at hjælpe mennesker med at starte deres eget eventyr. Og vi bliver så glade, hver gang vi hører oplevelser som jeres ❤️

Hvad med de dårlige tilbagemeldinger?

Lad os tale om elefanten i rummet.

Vi har sjældne gange sendt folk afsted, som er vendt hjem igen før tid. Det er indtil nu sket for 2 rejsende, af forskellige personlige årsager.

Vi har endnu ikke fået en decideret dårlig tilbagemelding, men der har enkelte gange været nævnt elementer, som har været mindre gode.

Det er vi ikke tilfredse med, så vi har brugt tidligere feedback til at forbedre det, vi tilbyder dig. Og i øvrigt opdateret informationer i vores rejseguides, så du er bedre forberedt som rejsende.

Det gode ved at arbejde i udlandet er, at hvis jobbet eller landet ikke viser sig at være for dig, kan du altid rejse hjem igen. Eller prøve noget andet.

Ingen kommer efter dig af den grund, men målet er selvfølgelig, at du skal have den fedeste rejse i dit liv!

Vi modtager (heldigvis) nærmest udelukkende fremragende anmeldelser, og det er vi rigtigt stolte af.

Du får gratis vejledning fra os, også efter du er rejst. Skulle der opstå noget som helst uheldigt på din rejse, håber vi at du kontakter os, så vi kan hjælpe.


Send os GERNE flere tilbagemeldinger

Vi elsker at høre tilbage fra tidligere jobsøgere og er altid interesseret i at høre din tilbagemelding. 

Har du endnu ikke sendt os en opdatering efter du er rejst, er du meget velkommen til at gøre det. Vi ser frem til at høre fra dig!

Inspireret til at starte din rejse?

Vi håber, at du ligesom os, har fået et smil på læben af at læse tilbagemeldinger fra alle de glade rejsende.

Har du lyst til at starte din rejse og ansøge et job, kan du se vores åbne stillinger i udlandet her.

Vi ønsker dig en fantastisk rejse og oplevelse, med os på sidelinjen!

Simon Schmedes

Simon Schmedes

Simon er stifter af Dansk Udlandsrekruttering og hjælper vores ansøgere med at starte rejsen til udlandet. Han boede selv i Sydeuropa i over 5 år og er vores udlandsekspert, med stor kendskab til CV, jobs og flytning til udlandet.

Relaterede blog indlæg